Katto- ja seinäpinnat säästöksi aurinko­sähkö­järjestelmällä

Muuta tyhjä tila tuotoksi kiintotähtemme suosiollisella avustuksella! Suunnittelemme ja asennamme aurinko­sähkö­järjestelmät omakoti- ja muihin pientaloihin sekä rivitaloihin ja yritys­kiinteistöihin. 

Luotettava avaimet käteen -palvelu, ei yllätyskuluja

Aurinkopaneelit Tampereelta koko Pirkanmaalle

Mitoitamme ja asennamme aurinkopaneelit Tampereelta kaikkialle Pirkanmaan alueelle. Konseptimme on yksinkertainen: saat meiltä kaikki palvelut saman katon alta.

Tarjouksemme kattaa avaimet käteen -kokonaisuuden toimintavalmiiksi asennettuna, eikä luvassa ole ikäviä hinta­yllätyksiä: 

  • Suunnittelu- ja mitoituskäynti
  • Laadukas aurinko­sähkö­järjestelmä kaikkine osineen
  • Asennustyö kiinnikkeineen 
  • Käyttöönotto ja opastus
  • Helppokäyttöinen seurantaohjelma

Kuten muutkin palvelumme, voit hankkia myös aurinkopaneelit osamaksulla vaivattoman Sähköt Kotiin -rahoituksen avulla. Valitse itsellesi sopiva kuukausit­tainen summa tai maksa kertaheitolla, ihan miten sinulle parhaiten sopii. 

Ja jos myöhemmin mieleen juolahtaa kysymyksiä tai on huollon aika, voit aina soittaa meille!

Tilaa aurinkopaneelit tai tiedustele lisää soittamalla numeroon 010 508 9000jättämällä yhteystietosi tai lähettämällä viestiä. Soitamme mahdollisimman pikaisesti takaisin, niin jutellaan yhdessä lisää suunnitelmistasi. 

Pyydä tarjous »
Säästöä omalla sähköllä

Miksi hankkia aurinko­paneelit?

Miltä kuulostaa puhdas energiamuoto, jota säteilee maanpinnalle noin 15 sekunnissa koko ihmiskunnan vuorokauden tarpeiksi? Aurinkosähkö on sekä kukkaron että ympäristön kannalta järki-investointi, joka kantaa pitkälle tulevaisuuteen.

Asennamme aurinkopaneelit omakotitaloon, mökille, maatila­rakennuksiin tai esimerkiksi yritys­kiinteistöjen käyttöön luotettavasti ja helposti avaimet käteen -palveluna. 

Jopa 40 vuotta ilmaista aurinkoenergiaa

Aurinkopaneelien takaisin­maksuaikaa lyhentävät aiempaa edullisemmat hankinta­kustannukset, entistä tehokkaammat laitteet ja ennätyslukemissa heilahteleva sähkön hinta. Arviot takaisinmaksu­ajoista ovat aina suuntaa-antavia, ja keskimäärin ne liikkuvat 8–12 vuodessa. 

Takaisinmaksuun kuluva aika on verrattain lyhyt, sillä vaikka useimpien aurinkopaneelien tehotakuu on 25 vuotta, ne tuottavat usein sähköä jopa 30–40 vuoden ajan. 

Ota yhteyttä »

Jopa 6 kk korotonta maksuaikaa

Sähköt Kotiin -rahoitus mahdollistaa palveluidemme hankinnan aina sinulle sopivalla kuukausierällä. Ensimmäinen kuukausi on molemmissa aina koroton. 

Lue lisää tai kysy meiltä, autamme mielellämme! 

Lue lisää rahoituksesta »

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Miten voimme palvella?
Ota yhteyttä

010 508 9000

Ota yhteyttä

WhatsApilla