Yhteistyökumppanisi sujuvaan sähköistykseen

Rakennus- tai saneerausprojekti mallikkaasti maaliin kokeneen sähköalan osaajan kanssa. 

Yli 30 vuoden kokemuksella

Sähköasennus taloyhtiöille Tampereelta koko Pirkanmaalle

Toimiva, turvallinen ja energiatehokas taloyhtiö – toteutamme sähköasennus- ja saneerauspalvelut Tampereella ja muun Pirkanmaan alueella. Mikäli kaipaat esimerkiksi pelkkää sähkösuunnitelmaa tai muuta yksittäistä palvelua, sekin meiltä luonnistuu.

Taloyhtiöpuolella olemme erikoistuneet rivitaloihin ja pienempiin kerrostaloihin. Meillä on S2-luokan pätevyys: teemme kaikki sähkötyöt 1000 V asti. 

Olitpa rakennuttamassa uutta tai remontoimassa vanhaa, kokenut sähköalan yritys on varma yhteistyökumppani. Me tiedämme mitä teemme.

Kokonaisvaltaista palvelua sähköistyksissä

Palvelemme kattavasti taloyhtiöiden sähkötöissä. Sähköjärjestelmän tulosta elinkaarensa päähän tai riittämättömästä kapasiteetista taloyhtiössä voivat kertoa muun muassa sulakkeiden palamiset, sähkötaulun kunto tai valojen vilkkumiset. Kutsu meidät katsomaan, onko sähköjärjestelmä edelleen turvallinen ja nykypäivän vaatimuksia vastaava: teemme sähkösaneeraukset ammattitaidolla. 

Asennamme myös tarpeisiinne soveltuvat sähköauton latausasemat sekä aurinkopaneelit taloyhtiöönne.  

Ota yhteyttä asiantuntevaan tiimiimme, niin huolehdimme sähköjärjestelmäsi turvallisuudesta, toimivuudesta ja tulevaisuuden tarpeista.

Taloyhtiön edustaja tai rakennuttaja: Varaa rohkeasti maksuton ja sitoumukseton asiantuntijan yhteydenotto, niin soitamme sinulle ensi sijassa takaisin!

Ota yhteyttä »
Räätälöidyt ratkaisut ammattilaisen avulla

Palvelumme yrityksille ja taloyhtiöille

Olemme apunasi kaikentyyppisissä sähkötöissä asentaen, korjaten, huoltaen ja suunnitellen. Esimerkkejä palveluistamme ovat muun muassa: 

Sähköt Kotiin on varma yhteistyökumppanisi kaikkeen sähköistykseen. 

Pyydä tarjous »

Sähköurakointi yrityksille ja rakennuttajille

Koko kohteen sähköurakointi, sähkösuunnitelma tai ammattitaitoinen asentaja toimistoon sekä työmaalle – Sähköt Kotiin tarjoaa räätälöidyt ratkaisut yritysille ja rakennuttajille. Toteutamme kaikki S2-luokan sähköistykset. 

Olipa kyseessä sitten vaikkapa liiketilan käyttötarpeen muutosremontti tai uudiskohteen urakointi, hoidamme sen huolella projektin aikataulun mukaisesti. 

Kolmen vuosikymmenen kokemuksella

Palvelemme vuosikymmenien kokemukseen perustuvalla ammattitaidolla: yhteistyökumppaninamme voit olla varma siitä, että haastavampikin kohde on jäljiltämme priimaa.

Valitessasi meidät sähköurakoitsijaksi saat ammattitaitoisen ja luotettavan kumppanin, joka takaa sähköjärjestelmän laadun, toimivuuden ja turvallisuuden. Ota yhteyttä, niin aloitetaan menestyksekäs yhteistyö!

Pyydä tarjous »
Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Miten voimme palvella?
Ota yhteyttä

010 508 9000

Ota yhteyttä

WhatsApilla