Virtaa omasta pihasta

Asennamme sähköauton latausasemat niin koti- kuin taloyhtiön pihaan. Myös asiakaspaikat yrityksille!

Millainen auto, sellainen asema

Sähköauton latausasemat Tampereelta

Jätä peruspistoke suosiolla hätätilanteisiin – kunnon latausasema pitää sekä autosi että sähkökaappisi sisällön kunnossa. Asennamme kaikentyyppiset sähköauton latausasemat Tampereella ja muualla Pirkanmaalla.

Takaamme laadukkaan ja turvallisen asennuksen, joka vastaa täsmälleen lataustarvettasi. Ammattitaitoinen tiimimme huolehtii kaikista asennuksen vaiheista alusta loppuun. Selvitämme sähköjärjestelmäsi kapasiteetin ja tarvittaessa teemme siihen vaadittavat muutokset. 

Asennuksen jälkeen saat täyden opastuksen latausaseman käyttöön. Ja jos sinulle tulee jatkossa kysymyksiä tai huoltotarpeita, olemme apunasi. 

Älyominaisuuksilla vaivatonta käyttömukavuutta

Yleisimmät kotilatausasemat ovat teholtaan 11 kW, mutta sähköjärjestelmän ja auton sen salliessa asennamme toiveidesi mukaan myös 22 kW:n asemat. Älykkäät latausasemat tarjoavat lukuisia käyttömukavuutta edistäviä ominaisuuksia, kuten etähallinnan, ajastustoiminnot, kuormanhallinnan ja erilaiset raportit. 

Sähköautot ja aurinkoenergia ne yhteen sopii – ja ovat yleensä täysin integroitavissa. Mikäli sinulla on jo aurinkosähköjärjestelmä, avustamme sitä tukevan laitteiston valinnassa. Jos olet kiinnostunut perustamaan oman aurinkovoimalan, palvelemme mielellämme myös sen suhteen.

Kaikkiin palveluihimme on saatavilla joustava Sähköt Kotiin -rahoitus.

Varaa maksuton ja sitoumukseton asiantuntijan yhteydenotto, niin soitamme sinulle pian takaisin. Voimme samalla sopia ilmaisen suunnittelu­käynnin!

Ota meihin yhteyttä »
Kunnon laitteet ammattilaisen asentamana

Kokonais­valtaista palvelua yhdestä osoitteesta

Tuomme Sähköt Kotiin vaivattomasti! Saat meiltä reilun avaimet käteen -tarjouksen, joka kattaa seuraavat asiat:

  • Latausaseman mitoitus ja suunnittelu
  • Laitteen ja asennustarvikkeet
  • Latauspisteen asennus
  • Sähkökaapelointi
  • Kytkentä ja asennus käyttökuntoon
  • Latausaseman toiminnan varmistaminen
  • Käyttöopastus
Ota yhteyttä »

Lataus­asema kotiin

Huoletonta autoilua niin sähkö- kuin hybridikieseille! Asennamme sähköauton latausasemat kotiin, turvallisesti ja asianmukaisesti. 

Asennustyö sujuu useimmissa kohteissa ripeästi, jo muutamassa tunnissa. Latausasema voidaan sijoittaa esimerkiksi ulkoseinään, autotallin sisälle tai autokatokseen.

Avaa ovi tulevaisuuteen: tilaa sähköauton latausasema ammattilaiselta. 

Kysy lisää »

Lataus­asemat talo­yhtiöille

Sähköllä kulkeminen kasvaa, taloyhtiö vastaa asukkaidensa tarpeisiin – ja nostaa samalla arvoaan. Asennamme kaikentyyppiset latausasemat sekä tarvittaessa uudet syötöt taloyhtiöille Pirkanmaan seudulla.

Tyypillisiä vaihtoehtoja kerrostaloon ovat joko henkilökohtaiset syötöt tai taloyhtiön oma mittari. Keskustelemme mielellämme kanssanne teille sopivasta ratkaisusta.

Kysy lisää »

Lataus­asemat yrityksille

Arvostettu etu niin henkilökunnalle, asiakkaille kuin yhteistyökumppaneillekin: yrityksesi tarpeisiin suunniteltu sähköauton latausasema viestii vahvaa edelläkävijyyttä, mutta ennen kaikkea helpottaa kaikkien sidosryhmien kulkua. 

Asiantunteva tiimimme vie latauspisteiden hankintaprosessin sujuvasti maaliin. 

Kysy lisää »

Jopa 6 kk korotonta maksuaikaa

Sähköt Kotiin -rahoitus mahdollistaa palveluidemme hankinnan aina sinulle sopivalla kuukausierällä. Ensimmäinen kuukausi on molemmissa aina koroton. 

Lue lisää tai kysy meiltä, autamme mielellämme! 

Lue lisää rahoituksesta »

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Miten voimme palvella?
Ota yhteyttä

010 508 9000

Ota yhteyttä

WhatsApilla